Menu

Over ons

STOAC is dé academie voor de startende ondernemer. Ons motto is heel simpel: ondernemen is doen! Daar is motivatie, inzet en lef voor nodig. Veel mensen hebben een fantastisch idee maar het vormgeven hiervan is lastig. Wij helpen je om jouw idee te verwezenlijken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de startende ondernemer te trainen en te ondersteunen op weg naar succesvol ondernemerschap. Dat begint met het deelnemen aan de training Ondernemen Basis. Vanuit onze praktische kennis en ervaring op het gebied van ondernemerschap zijn wij in staat om op een professionele, praktijkgerichte en interactieve wijze trainingen te verzorgen. Dat is onze kernkwaliteit!

De markt verandert in hoog tempo en flexibiliseert. Uit onderzoek blijkt dat de groei van het aantal zelfstandigen zich anno 2023 nog steeds in rap tempo voortzet. Veel mensen krijgen van hun werkgever geen vast contract meer aangeboden. Vanwege de flexibilisering overwegen steeds meer mensen te gaan ondernemen. STOAC is hét instituut om daarin te ondersteunen door het aanbieden van trainingen en praktische dienstverlening.

Trainen: ons vak, jouw toekomst!

Onze missie & visie 

Startende ondernemers gedegen voorbereiden zodat ze kunnen uitgroeien tot professionele ondernemers.

Door het aanbieden van de beste trainingen en adequate praktische ondersteuning willen wij helpen de droom van de startende ondernemer waar te maken. Dit door kennis te vergroten en vaardigheden verder te ontwikkelen op weg naar het ondernemerschap. Alles onder het motto: ondernemen is doen!